De winkel voor eerlijke, heerlijke & unieke Italiaanse producten

Leveranciers

D Alessandro

De familie D’Alessandro, gerenommeerde wijnmakers, is sinds het begin van de 20e eeuw actief in de wijnsector, dankzij de inspanningen van overgrootvader, Natale D’Alessandro. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie en beschikt het over 55 hectare wijngaarden.

Italiaanse Salami

Een van de merken die Landruccini met trots verkoopt is Gamba Edoardo. De salami, pancetta en lardo van dit Italiaanse familiebedrijf zijn gemaakt zonder conserveringsmiddel, gluten of allergenen. Je proeft het bergachtige Bergamo in Noord-Italië, waar het varkensvlees met veel liefde op ambachtelijke wijze wordt bereid.

Icantucci

Cantucci is hét traditionele koekje van Toscane. Dit van oorsprong zoete, knapperige amandelkoekje serveren de Italianen vaak bij de dessertwijn vin santo. Lorena Maestri en haar man Roberto openden hun bakkerij achttien jaar geleden en verkopen er traditioneel Toscaanse producten Lorena vond het traditionele recept eigenlijk te hard en te droog. Na maandenlang experimenteren bedacht ze een nieuw recept waaraan ze honing en boter toevoegde. Haar zachte biscuits waren een feit en daarmee ook haar nieuwe merk: Icantucci.it.

Balsamico

Sinds de 19e eeuw beheert de familie Bellei Lambrusco-wijngaarden en de productie van Traditionele Balsamicoazijn. Door de jaren heen is de familie trouw gebleven aan de productie van gerijpte en azijnen met een hoge dichtheid, waarmee ze zich eerst onderscheidde op Italiaans grondgebied en vervolgens op internationaal niveau. Als meesters in de productie van Balsamicoazijn heeft Acetaia Bellei de bewuste en rigoureuze keuze gemaakt om zich volledig en uitsluitend aan Balsamicoazijn te wijden, waarbij de hele collectie hierop is geconcentreerd.